Hos Redneck Steel har vi stor erfaring med konstruktion og reparation af havelåger. Skal der ny havelåge til eller mangler den nuværende en kærlig hånd, så er vi de helt rette til opgaven. Vi er en professionel klejnsmed, som nyder komplekse og kreative opgaver. Vi hjælper også gerne med opsætning af hegn og porte for både privat- og erhvervspersoner.

Havelåger ved Ringsted, Slagelse og Kalundborg

Uanset om det er havelåger i jern eller metal, skal vi nok finde en løsning, som passer perfekt til dit behov. Med base i Høng, rådgiver vi hele Vestsjælland omkring deres behov til havelåger. Havelåger ses typisk opsat ved og omkring:

  • Sommerhuse
  • Kolonihaver
  • Landbrug
  • Gårde
  • Haver
  • Terrasser
  • Andre privatområder

Havelågen er indgangen til dit private domæne og er ofte “prikken over i’et” ved din boligs udseende. Vi rådgiver dig gerne i forhold til hvilke låge der passer bedst til din bolig. Alt sammen gør vi ud fra design, udseende og funktionalitet.

Havelåger i metal

Som smed og klejnsmed hjælper vi alle typer erhverv med at få opsat låger. Vi kan også tilbyde enkeltlåger til institutioner, såsom skoler og børnehaver, hvor sikkerhed er vigtigt. En havelåge i metal har den fordel, at den kræver minimal vedligeholdelse sammenlignet med en havelåge lavet af træ.

Havelåger efter mål

Uanset hvilket formål og til hvilket erhverv, tilbyder vi at opsætte en låge til dig. Vi har speciale i havelåger i metal, fordi vores bagland ligger i smedearbejdet. Har du specialmål på din kommende låge, så kommer vi gerne og måler op ude hos dig, sådan at den passer præcis til dit ønske.

Få en god pris på din havelåge

Du kan ringe til os på tlf 23 91 45 87 eller skrive en mail til os på peterabendt@gmail.com. Redneck Steel producerer og opsætter præcis den låge du ønsker dig. Har du allerede nogle informationer omkring din havelåge, kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.