Professionelt smedefirma

Redneck Steel er et professionelt smedefirma, som udfører en bred vifte at smedeopgaver. Vi går op i kvaliteten og servicen og sætter en stor ære i vores arbejde. Vores erfaring som smedefirma er bred, hvilket gør os i stand til at være den helt rigtige sparringspartner til dit projekt. 

Dit lokale smedefirma i Ringsted, Kalundborg og Slagelse

Med base i Høng kører vi ud til kunder i Ringsted, Kalundborg og Slagelse. Vi er dit lokale valg af smedefirma, som giver dig et professionelt samarbejde og resultat. Det kan være du har en idé til hvordan opgaven skal udføres eller måske har du slet ikke. Uanset hvad, sørger vi for at levere et resultat som opfylder dine behov.

Hvilke opgaver udfører vi?

Som professionelt smedefirma udfører vi en lang række opgaver. Vi udfører opgaver inden for vedligeholdelse, reparation, smedearbejde og klejnsmed. Opgaverne er mange og forskellige. Vi har stor erfaring med landbrugsmaskiner. Hvis du mangler et smedefirma til at udføre en opgave for dig, så kan vi helt sikkert hjælpe. Kontakt os i dag, for at høre hvad vi kan gøre for dig. 

Kvalitets svejsearbejde

Skal du have udfører svejsearbejde i høj kvalitet? Redneck Steel udfører svejsearbejde med metalkonstruktioner i det materiale som du har brug for. Når det kommer til svejsearbejde, er kvalitet og ikke mindst grundighed vigtigt for at få et flot og holdbart resultat. Med vores erfaring, er du sikret svejsearbejde som er flot og hvor kvaliteten er iorden. 

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag på tlf. 23 91 45 87, mail peterabendt@gmail.com eller via vores kontaktformular, for at høre hvad vi som smedefirma kan gøre for dig.