Peter fra Redneck Steel har tidligere arbejdet med kreaturer og har derfor indgående kendskab til både arbejdet og behandlingen af kreaturer. Vi kender de forhold der skal til for at dyrene har det bedst muligt. Har du brug for at få opsat staldventilation eller rådgivning i forhold til dette, så er Redneck Steel den rigtige samarbejdspartner

Staldventilation ved Ringsted, Slagelse og Kalundborg

Med base i Høng hjælper og rådgiver vi hele Sjælland omkring staldventilation. Vi udfører desuden en lang række af smedeopgaver. Vi kan også hjælpe med smedeopgaver ved produktion af staldinventar. Peter drager nytte af sine mange års erfaring fra arbejdet med kvæg og kreaturer, til at rådgive dig bedst muligt

Redneck Steel kan også hjælpe med reparation og vedligeholdelse af dine ventilationssystemer eller staldinventar. Ved det, forlænger du levetiden på dit nuværende system og inventar, så slipper du for at skulle investere i nye systemer.

Staldventilation til al slags landbrug

Vi har speciale i arbejdet med kvæg og kreaturer. Gør derfor brug af vores viden til at skabe de mest optimale forhold for netop dit landbrug. Vi kører gerne ud og besøger dig inden vi laver et tilbud. Det gør vi for at kunne tilbyde dig den bedst mulige service, som er 100 procent skræddersyet til dine behov. Vi vil hellere besøge dig én gang for meget, end én for lidt.

Få et tilbud på staldventilation

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med forskellige smedeopgaver, så skal du endelig kontakte os. Vi servicerer, reparerer og opsætter gerne staldventilation efter netop dit behov.

Du kan kontakte os på tlf 23 91 45 87 eller skrive en mail til os på mail peterabendt@gmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular med information omkring dit projekt. Så har vi et godt grundlag for vores første besøg og dialog. Vi glæder os til at hjælpe dig med din staldventilation.