Klejnsmed i Ringsted, Kalundborg og Slagelse

Står du og mangler en klejnsmed i Ringsted, Kalundborg eller Slagelse? Redneck Steel kan klare alle former for klejnsmed opgaver. Om du mangler et stålhegn, stel til dit spisebord eller noget helt andet, så kan vi løse opgaven. Hvis du er i tvivl om opgaven du skal have lavet, er du altid velkommen til at kontakte os omkring klejnsmed opgaver.

Din lokale klejnsmed

Som klejnsmed nyder vi de opgaver som er specielle og hvor vi bliver fagligt udfordret, samtidig med at vi hjælpe dig som kunde med dine ønsker og behov. 

Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og holder en tæt dialog med dig før, under og efter din klejnsmed opgave er udfører. Det er med til at sikre den høje kvalitet og kundetilfredshed. Redneck Steel mener, at opgaven først er udført, når du som kunde er helt tilfreds.

Udover opgaver som klejnsmed, laver vi også vedligehold, reparation og smedearbejde. Har du flere opgaver, kan disse opgaver fint kombineres, så du samler dine smedeopgaver et sted. 

Hvilke type opgaver udfører en klejnsmed?

Som Klejnsmed fremstiller vi ting i jern og stål. Vi laver alt fra store konstruktioner af trapper til mindre opgaver som havelåger. Vi udfører også reparationer ude ved jer. Ønsker du at vide hvad din klejnsmed opgaver koster eller vil du vide mere om hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os

Kontakt os for tilbud på klejnsmed opgaver 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig som klejnsmed? Så kan du kontakte os på tlf. 23 91 45 87, mail peterabendt@gmail.com eller benytte vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.