Landbrugsmaskiner er rygraden i den daglige drift på tværs af landets marker. Hos Redneck Steel yder vi reparation af landbrugsmaskiner med fokus på smedearbejde. Landbrugsmaskiner er til daglig under enorm og kontinuerlig belastning og derfor er det essentielt, at man sørger for at vedligeholde sine maskiner i tide.

Reparation af landbrugsmaskiner ved Ringsted, Slagelse og Kalundborg

Peter har i sin fortid arbejdet i landbruget og har derfor indgående kendskab til reparation af landbrugsmaskiner og hvilke udfordringer og skader disse kan være udsat for. Med base i Høng, rykker Redneck Steel ud og yder reparation af landbrugsmaskiner på hele Vestsjælland. 

Vi kan servicere og reparere alle fabrikanter af landbrugsmaskiner, selvfølgelig med udgangspunkt i smedeopgaver. Vi kommer altid ud til en uforpligtende snak, sådan at vi har et ordentligt grundlag for at give dig et uforpligtende tilbud.

Kvalitets service

En landbrugsmaskine er en dyr udgift og ender man med at have maskinerne til at stå, kan det have store økonomiske konsekvenser. Mangler der en komponent eller er der en skade, som gør den ufunktionsdygtig, kan det være dyrt i tabt produktion. 

Med erfaringer fra landbruget og smedearbejdet i rygsækken, kan vi derfor tilbyde kvalitets reparation af landbrugsmaskiner. Vi kan også være en fast tilknyttet samarbejdspartner, sådan at dine maskiner forbliver i bedste stand. 

Vores værdier er kendetegnet ved god kundeservice, dialog, håndværk og punktlighed. Vi lever af vores omdømme, så vi færdiggører ikke en reparation, uden at have god samvittighed over kvaliteten af arbejdet. 

Kontakt os for reparation af landbrugsmaskiner

Har du brug for reparation eller service af dine landbrugsmaskiner, skal du ikke tøve med at tage kontakt. Som nævnt ovenfor, kommer vi gerne ud til jer og udfører selve reparationen. Du kan få fat i os på tlf 23 91 45 87 eller ved at skrive en mail til os på peterabendt@gmail.com. Har du spørgsmål til vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.