Er din entreprenørmaskine sat af og har du brug for en professionel smed til at yde reparation? Hos Redneck Steel har vi mange års erfaringer med smedearbejde, vedligeholdelse og reparation af entreprenørmaskiner. Vi sparer dig for at skulle investere i nyt maskineri, ved at udføre kvalitets service på dine nuværende maskiner.

Reparation af entreprenørmaskiner ved Ringsted, Slagelse og Kalundborg

Når det omhandler reparation af entreprenørmaskiner, kræver det at være forebyggende. Sådan undgår du at ende i en situation, hvor du er tvunget til at skulle købe nyt maskineri. Hvis du passer godt på dit inventar og sørger for at det blive repareret og vedligeholdt, sikrer du en lang levetid.

Redneck Steel holder til i Høng og vi servicerer hele Vestsjælland. Vi kører gerne ud til din arbejdsplads og hjælper med reparationen af dine entreprenørmaskiner. Vi vægter god kommunikation højt og sammen finder vi en løsning og et tilbud, der passer til jeres behov.

Mange års erfaring med service

Vi udfører reparationer på både store og små entreprenørmaskiner. Vi har alt det rigtige værktøj og med smedefaget i rygsækken, kan vi klare selv de sværeste af opgaver. Skal der udskiftes komponenter i dine maskiner er vi også eksperter på dette område, uanset hvilken type af entreprenørmaskine det drejer sig om.

Vi er stolte af vores håndværk og vi ved, at det er vores omdømme som i sidste ende er vores levebrød. Derfor går vi meget op i kundetilfredshed, hvor kommunikation og punktlighed er altafgørende for et godt samarbejde. Vi efterlader ikke en opgave ufærdig eller i et stadie der ikke lever op til vores egne høje standarder. 

Kontakt os for reparation af entreprenørmaskiner

Har du brug for hjælp til reparation af dine entreprenørmaskiner, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi kan fanges på tlf 23 91 45 87 eller ved at skrive en mail på peterabendt@gmail.com. Ved du allerede hvad du har brug for hjælp til, kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.