En port tjener flere formål. En port er en af de ting du først møder, når du ankommer til en virksomhed eller privat bolig. Udover at tjene et visuelt formål har den heldigvis også indbygget funktionalitet i sig. En ports formål er, at sikre dine ting mod ubudne gæster, samtidig med at gøre det nemt at komme til og fra området. Hos Redneck Steel hjælper vi både privat- og erhvervspersoner med deres porte.

Porte ved Ringsted, Slagelse og Kalundborg

Redneck Steel rykker ud fra Høng og opsætter, reparerer og servicerer dine porte i hele Vestsjælland. Vi har mange kunder i og omkring Ringsted, Slagelse og Kalundborg, hvor vi har opsat flere porte. 

Vi kommer altid ud til en dialog omkring dine ønsker og behov. Vi mener det er essentielt at besøge vores kunder, for at kunne forstå deres behov og ønsker til en port.

Industriporte

Med smedefaget solidt fasttømret i rygsækken, hjælper vi både industri og landbrug med opsætning af store porte, som skal tjene den daglige arbejdsgang. Vi har stor erfaring med at hjælpe og etablere porte, sådan at både kvæg og maskiner har nem tilgang til de forskellige arealer. Er du landmand og har brug for rådgivning i forhold til din næste port, så kontakt os i dag.

Vi har også samarbejdet med bilforhandlere, som ønsker en funktionel og samtidig, smuk port der passer til virksomheden udtryk.

Porte til indkørsel

Er du derimod privatperson og ønsker en nydelig port til at færdiggøre hegnet omkring din bolig, så hjælper vi også med dette. Vi har stor erfaring i opsætning og produktionen af flotte porte. Vi er en professionel klejnsmed, som nyder opgaver af høj kompleksitet og kreativitet.
Redneck Steel hjælper desuden med flere typer af vedligeholdelse, reparation og smedearbejde. 

Få en pris på porte

Uanset om du er privat- eller erhvervsperson, skal vi nok rådgive dig hele vejen igennem dit projekt. Vi vægter kommunikation og kundetilfredshed højt. Du kan kontakte os på tlf 23 91 45 87 eller skrive en mail til os på peterabendt@gmail.com. Har du allerede en idé til din næste port, kan du også udfylde vores kontaktformular med informationer heromkring. Vi glæder os til at høre fra dig.